^Back To Top
baner

Licznik Odwiedzających

1749532
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
1507
3511
21091
1682885
79897
126029
1749532

Your IP: 100.24.122.228
Server Time: 2019-10-18 08:53:47

Galeria

Informacja sms

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych - RODO) (Dz. Urz. UE L 2016 Nr 119, s.1) informuję, że:

1. Administratorem Danych Osobowych jest Dyrektor Zespołu Szkół w Kowalu, ul Piwna 20 , 87-820 Kowal, tel. 54 284 18 19, adres e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ;

3. Celem przetwarzania danych osobowych jest korzystanie z prowadzonej przez Zespół Szkół w Kowalu usługi “Informacja SMS”;

4. Przetwarzanie, podanych danych osobowych, odbywa się na podstawie art. 6 ust. 1 lit a) RODO;

5. Zbierane dane osobowe nie będą przekazywane innym odbiorcom;

6. Zbierane dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani organizacji międzynarodowej;

7. Zbierane dane osobowe będą przechowywane w okresie świadczenia usługi.

8. Podanie danych osobowych w zakresie wymaganym do realizacji celu określonego w pkt. 3 jest dobrowolne. Konsekwencją niepodania wymaganych danych będzie brak realizacji w/w celu;

9. Na podstawie art. 15 – 19 RODO, przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania;

10. Ma Pani/Pan prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie w tym celu, należy wysłać email na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.  z treścią : "Informacja SMS: STOP";

11. Dane osobowe nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany, w tym również w formie profilowania;

12. Ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego – prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących, narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016r.